Levitra werkt snel en is tot 12 uur lang effectief

Het nieuwe potentieverhogende middel van Bayer, Levitra begint al te werken na de snelle inwerkingsduur van een kwartier. Bovendien blijkt dat mannen die dit middel tegen erectiestoornissen innamen, tot zelfs twaalf uur na inname konden genieten van een geslaagde, vernieuwde en bevredigende seksuele prestatie. Zij konden een vragenlijst invullen waarbij zij te kennen gaven dat de erectie die dankzij het middel werd bereikt lang genoeg duurde voor een goed resultaat. Daarenboven blijkt na 2 jaar klinisch onderzoek dat Levitra niet alleen tijdelijk, maar ook permanent de erectiestoornissen consequent vermindert en de werking van de erectie aanzienlijk en blijvend verbetert.

Deze resultaten werden recentelijk bekendgemaakt op het vierde wereldcongres over de verouderende man.

Dit onderzoek toont aan dat een groot deel van de mannen die dit erectiemiddel hebben gebruikt duidelijk tevreden zijn. De snelle en langdurende werking kan tot maar liefst twaalf uur aanhouden, en dat is precies waar de meeste mannen behoefte aan hebben. Net zoals Cialis is Levitra dus een middel waarbij mannen met een erectieprobleem terug kunnen genieten van seks zonder daarbij enige druk te ervaren van de beperkingen van het medicijn ter behandeling daarvan.

Het resultaat van de consistente verbetering van de erectiele functie door langdurig gebruik van het oranje Levitra pilletje is voortgekomen als resultaat van een 2 jaar durende studie. Aan dit onderzoek hebben 479 mannen meegewerkt die leden aan een of andere vorm van een erectiestoornis. Het effect van Levitra bleek gedurende het hele onderzoek consistent en bijzonder hoog : na een jaar onderzoek bleef voor 90% van de onderzoeksdeelnemers in staat tot het krijgen van succesvolle erecties.

Bron: Bayer Healthcare persbericht – 12/03/2004